Доставка и връщания

I. Информация за доставка

Доставките се извършват от фирмите „Еконт“ , в рамките на 1-3 работни дни в зависимост от графика за обслужване на населеното място.

Цената за доставка ще се формира в процеса на поръчка и ще се добави към крайната цена на поръчаните продукти.

Поръчки се приемат и обработват от Понеделник до Събота от 8:00 до 18:00 часа. Поръчка влязла в системата след 18:00 часа се обработва на следващия работен ден.

Всички поръчки приети в неделя се обработват в понеделник и изпращат същия ден.

При всички положения ще бъдете уведомявани за промяна в сроковете за доставка, както и ще можете да следите това във Вашия профил.II. Връщания

Продуктите, закупени от maxtechnology.bg могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали сте физическо или юридическо лице.

Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са:

  • без оригиналната си опаковка
  • без етикета на артикула

Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са Ви били доставени.

Трябва да върнете продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай, че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта.

В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка.

В случай, че си закупил повече от един еднакви продукти и желаеш да върнеш два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.